Back to top

MasterEye.cz přestává být pouze produktovým webem

Vážení uživatelé,

mnozí z Vás mají naši společnost, Cleverbee solutions s. r. o., zažitou jako dodavatele programů Vision, MasterEye, Protect On a dalších. Na webu MasterEye.cz jste byli zvyklí hledat produktové informace - manuály, instalace, atd. To vše zůstává. Jak si můžete všimnout, námi dodávané portfolio softwarových produktů se ostatně zvětšilo, především díky akvizici GenevaLogic společností Netop.

Počínaje dneškem budete také moci využívat publikační část webu MasterEye.cz tj. číst si zde články, blogy, nebo diskutovat zde s ostatními (nejen) na témata IT a vzdělávání. Doufám, že tato změna bude pro Vás znamenat přínos že se i s Vaším přispěním MasterEye.cz stane platformou pro sdílení zkušeností a podnětů.

O tom, jak publikovat na MasterEye.cz, se dočtete zde. (Příspěvkem se míní nejen článek, blog, nebo diskusní vlákno, ale též Váš komentář jakéhokoli textu od někoho jiného.)  Stávajícím uživatelům bych rád doporučil jednu věc: zaregistrujte se a kdykoli později se pak dostanete ke stažení instalací na jedno kliknutí (bez jakéhokoli dalšího vyplňování registračních formulářů). Rovněž, pokud budete chtít okomentovat něčí příspěvek, nebo jednoduše poslat dotaz do fóra, bude to s registrací jednodušší.

Petr Podařil

Článek: 

Komentáře

Poznámka k registraci: nick není e-mail!

  • Při registraci zadáváte uživatelské jméno: použijte své občanské jméno nebo vhodnou přezdívku (nick), nikoli e-mail. (Pro e-mail je jiná položka).
  • Pro přihlášení na MasterEye.cz pak můžete používat jak uživatelské jméno, tak i e-mail.
  • Není ale vhodné při registraci jako uživatelské jméno použít rovnou e-mail. Např. proto, že ve Vašich diskusních příspěvcích Váš e-mail takto rovnou naservírujete spamovacím robotům.