Back to top

Netop Vision7 právě vyšel

Vision7

Dnešním dnem, tedy 12. ledna, je pro uživatele počítačovách učeben ve školách a komerčních školicích zařízeních k dispozici nová verze oblíbeného software pro řízení učebny: Vision7.

Netop Visio7 uvádí zcela nové rozhraní, které činí vyučování s počítači ještě snadnější. Setkávali jsme se s učiteli a IT administrátory ve školách napříč USA a Evropou. Vyslechli jsme si, že použitelnost je ten nejdůležitější aspekt jejich řešení pro řízení učebny, což je pak těsně následováno funkcionalitou. S tímto v mysli jsme přepracovali Vision7 tak, abychom ty nejvíce užívané funkce učinili snadněji dostupnými.

Řídicí rozhraní Vision7 je založeno na Microsoft Ribbon:

Ovládací a monitorovací konzole je přepracována tak, aby poskytovala maximum prostoru pro náhledy:

Více o novinkách ve Vision7 zde.

Informace pro stávající uživatele Vision6

Vision 7 vyžaduje nové licence (licenční kódy). Uživatelé s platnou smlouvu Netop Advantage nebo Netop Upgrade Insurance obdrží nové licence automaticky e-mailem. (Týká se to zpravidla všech, kdo zakoupili Vision v lednu 2010 a později. Přesné datum naleznete na Vaší licenční smlouvě.) Ostatní mohou zakoupit upgrade - do konce února 2011 za sníženou cenu.

Příklad: Vision7 byl vydán 12. ledna 2011, takže tento uživatel si může být jist, že novou licenci Vision7 dostane zdarma.

Vyzkoušejte si Vision7 - zdarma a nezávazně

Zaujaly vás funkce a možnosti produktů Netop a chtěli byste si je vyzkoušet? To není problém, právě to vám zde chceme nabídnout. Vyzkoušejte si Vision7, School6, ProtectOn Pro, Remote Control / OnDemand / Mobile and Embedded a poté se sami rozhodněte o jejich nákupu pro Vaši organizaci, dle vlastní zkušenosti, na vlastní IT infrastruktuře, popř. s vlastními učiteli, studenty a žáky.

Jak to konkrétně probíhá? Např. 10. ledna požádáte o zkušební licenci Vision. Přijde Vám e-mail s licencí (něco jako VI70-PZ6TU3GEVA8Y2KUEP639J-ZSAANT) a s předmětem "Licence Vision (1+30) do 15.2.2011."

Tato licence, pro jednu učebnu s max. 30 stud. počítači tedy platí do 15. února, ale těsně před jejím vypršením Vám přijde e-mail s další licencí, na dalších 5 týdnů.

Podrobnější pokyny najdete zde.

Prodej licení: fakturujeme ještě do roku 2010

Pokud máte zájem objednat licence Netop a potřebujete fakturu s datem vystavení v prosinci 2010, kontaktujte nás. Bude to možné zhruba do 20. ledna.

Fórum k Vision7

Využívejte, prosím, diskusní fórum uživatelů Vision7. zde.